Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Aktuelle- samt planlagte kuld

26.07.2019

Cavakings Black Lonnie
har født.
Der kom 8 hvalpe - 5 hanner og 3 tæver. Desværre mistede vi en sort han i dag (27/7) Der er både grå og sorte i kuldet. Alle hvalpe er reserveret og kan flytte hjemmefra fredag den 20. september 2019.

Lonnie blev parret den 26.05.2019 med Dederthing Hugo, som vi også brugte til V-kuldet. 
Lonnie er en byttedriftstærk tæve, hvis mod viser sig ved mental ro og balance, upåvirket i forskellige miljøer og så selvfølgelig den uforfærdede og direkte tilgang i C-arbejdet. Hun er en tæve, som elsker at arbejde, med som nok skal fortælle sin hundefører, hvis hun mener hun bliver uretfærdigt korrigeret. 
I hendes samtavle er der 4 politihunde i de tre første led. De 3 første hanner på far-siden (Fero - Yupp og Karlo), ligesom hendes morfar (O'brian) også var politihund. Derudover er der masser af andre betydende nedarvere.  
Hugo kommer ligeledes af betydende blodlinier fra IPO-sporten, og han kom allerede som 3-årig i PH-Vinderklasse, ligesom han er DM-deltager. 
Begge hunde står med A-hofter, rene albuer og fine HD-indeks. Begge er testet for DM (degenerativ Myelopati).
I dette kuld har vi valgt forældredyr med højst mulig og testbar sundhed, og med dette lagt oven i deres brugsmæssige kvaliteter, forventer vi rigtig fine brugshunde, som vil være egnet til tjenestehund og brugshundetræning.   
 

- - -

Vi vil som altid bestræbe os på, at lave hvalpe, som vil være egnet til tjeneste- og/eller konkurrence-/træningsbrug. Som noget nyt vil vi fra V-kuldet i år DNA-teste hvalpene for Degenerativ Myelopati (DM) inden de flytter hjemmefra. Dette medmindre begge forældre i forvejen er testet fri.
Yderligere vil vi tage DNA-prøve for afstamning. Det sidste er mest aktuelt ifm. avl., men vil også være en sikkerhed såfremt en hund bliver stjålet, og man mener at have fundet den igen hos "nogen".
Ved interesse er vi klar til at tage en snak i telefonen eller over en kop kaffe.


 

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·