Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Aktuelle- samt planlagte kuld

15.03.2020
Sigge er parret og nu scannet drægtig med Audi Catario Mikels. Forventet fødsel ca 8. april 2020. Igen en kombination som vi forventer os meget af mht brugsegenskaber, god sundhed og ikke mindst overskud og mental fin balance.
Spritte (Sigge) har deltaget i PH DM ikke mindre en to gange og hun er i Kriminalklassen i PH-regi. En super driftig tæve der elsker at arbejde, hvorfor hun også meget tidligt aldersmæssigt er rykket op igennem klasserne i PH.
Audi er som beskrevet herunder parringen med Molli en super lækker hanhund som vi har fulgt lige siden han kom til Danmark. Både Sigge og Audi er fri for DM = N-N. Og begge hunde står med HD-AD = A-0. Der er pt reserveret en tæve og en han fra denne kombination. Kontakt os for mere info.

15.02.2020
Molli
har født 4/1 hvalpe efter Audi. Alle har det godt. Pt. er en tæve og en han reserveret. Der er 3 ledige hanner. Kontakt os for mere info. Mobil til Loni 2751 5380 eller Allan 2262 8321 

09.01.2020.
Molli er d. 13.23.3029 parret med Audi Catario Mikels. og er i dag scannet drægtig.
Hvis du nørder i stamtavler, og synes du kunne tænke dig at prøve noget nyt blod, er muligheden her. Molli's stamtavle er gennemgående Tjekkisk, idet hun er datter af Cherry z Vodnanska Doliny og Smedebakkens Fero, som igen er søn af Gwen Anrebri - en tjekkisk tæve - vi hentede til DK i 2010. I vores M-kuld har alle brugsprøver - Politihund, PH (DM-detager) og AK - og med meget fin sundhed.
Audi er af tjekkisk afstamning, og dermed bliver stamtavlen fortsat gennemgående tjekkisk. Vi har fulgt Audi siden han kom til DK som 8 uger gammel hvalp. Han er dejlig mørk i farven, og hans udvikling har været langsom på den gode måde, hvor den sidste udvikling først er kommet efter han blev 3 år. Han arbejder med stor selvsikkerhed, er pågående og dominerende i C-arbejdet, men også ren i arbejdet. Audi har i sin første IGP lavet 98-94-94 = 284 points.
Sundheden forventer vi vil være i top, da begge hunde står med sunde knogler gennem generationer og begge er fri for  Degenerativ Myelopati/DM.

Link til parringen på Working Dog.

Hvalpe forventes midt i februar 2020, og de vil vær klar til at flytte midt i april.


- - -

Vi vil som altid bestræbe os på, at lave hvalpe, som vil være egnet til tjeneste- og/eller konkurrence-/træningsbrug. Som noget nyt vil vi fra V-kuldet i år DNA-teste hvalpene for Degenerativ Myelopati (DM) inden de flytter hjemmefra. Dette medmindre begge forældre i forvejen er testet fri.
Yderligere vil vi tage DNA-prøve for afstamning. Det sidste er mest aktuelt ifm. avl., men vil også være en sikkerhed såfremt en hund bliver stjålet, og man mener at have fundet den igen hos "nogen".
Ved interesse er vi klar til at tage en snak i telefonen eller over en kop kaffe.


 

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·