Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Aktuelle- samt planlagte kuld

15.02.2020
Molli har født 4/1 hvalpe efter Audi. Alle har det godt. Kontakt os for mere info. Pt. er en tæve reserveret samt en han til politi. Kontakt os for mere info. 

09.01.2020.
Molli er d. 13.23.3029 parret med Audi Catario Mikels. og er i dag scannet drægtig.
Hvis du nørder i stamtavler, og synes du kunne tænke dig at prøve noget nyt blod, er muligheden her. Molli's stamtavle er gennemgående Tjekkisk, idet hun er datter af Cherry z Vodnanska Doliny og Smedebakkens Fero, som igen er søn af Gwen Anrebri - en tjekkisk tæve - vi hentede til DK i 2010. I vores M-kuld har alle brugsprøver - Politihund, PH (DM-detager) og AK - og med meget fin sundhed.
Audi er af tjekkisk afstamning, og dermed bliver stamtavlen fortsat gennemgående tjekkisk. Vi har fulgt Audi siden han kom til DK som 8 uger gammel hvalp. Han er dejlig mørk i farven, og hans udvikling har været langsom på den gode måde, hvor den sidste udvikling først er kommet efter han blev 3 år. Han arbejder med stor selvsikkerhed, er pågående og dominerende i C-arbejdet, men også ren i arbejdet. Audi har i sin første IGP lavet 98-94-94 = 284 points.
Sundheden forventer vi vil være i top, da begge hunde står med sunde knogler gennem generationer og begge er fri for  Degenerativ Myelopati/DM.

Link til parringen på Working Dog.

Hvalpe forventes midt i februar 2020, og de vil vær klar til at flytte midt i april.
Der er reserveret hvalp til politiet fra denne kombination mellem Molli og Audi.


12.01.2020
Smedebakkens Tanya( Mester) har født 5 tæver og 3 hanner efter Nederholms Quick (Enzo).
Tanya Har lavet en flot IGP1 med 90-90-91 og Quick er aktiv politihund i grp. 1, samtidig med at han er erfaren konkurrencehund i PH, hvor han flere år i træk har deltaget i DM i Vindeklassen. I 2018 Vandt han således DM og i 2019 blev han nr. 2.
Begge hunde står med høj sundhed og der forventes derfor rigtig fine brugshunde med høj sundhed.
Kuldet opdrættes af Tanyas ejer Victoria Weinreich og al henvendelse vedr. kuldet skal rettes til Victoria på tlf. 28519555. Kuldet vil ligge i Nordsjælland og hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra medio marts 2020

Link til parringen på working Dog.

Politiet har allerede reserveret hvalp fra denne kombination.

- - -

Vi vil som altid bestræbe os på, at lave hvalpe, som vil være egnet til tjeneste- og/eller konkurrence-/træningsbrug. Som noget nyt vil vi fra V-kuldet i år DNA-teste hvalpene for Degenerativ Myelopati (DM) inden de flytter hjemmefra. Dette medmindre begge forældre i forvejen er testet fri.
Yderligere vil vi tage DNA-prøve for afstamning. Det sidste er mest aktuelt ifm. avl., men vil også være en sikkerhed såfremt en hund bliver stjålet, og man mener at have fundet den igen hos "nogen".
Ved interesse er vi klar til at tage en snak i telefonen eller over en kop kaffe.


 

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·