Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Aktuelle- samt planlagte kuld


19.09.2020
Smedebakkens Z-kuld er her. Mocca har søndag den 13. september født 3 hanner og 1 tæve efter Audi Catario Mikels. Alle hvalpe er varme mørkegrå. Efter en lidt hård start på livet har alle det godt. Mocca var hårdt ramt af narkosen og havde derfor besvær med at praktisere rollen som mor. Men dagen efter begyndte hun at tage sig kærligt af de små. Og nu får alle de små kærlig omsorg.
Hvalpene er alle reserveret til henholdsvis politi og til træning/konkurrence - De vil være klar til at flytte til de nye aktive hjem sidst på efteråret.

Lad det bare være en offentlig hemmelighed, at vi forventer en hel del af Moccas afkom. Alle hendes søstre og brødre i M-kuldet har vist stor sundhed og både villighed- og evne til at arbejde. Af 7 hvalpe i M-kuldet er 1 hund politihund, 5 har betydende brugsprøver inden for PH, 1 (fik skade i ryggen) og er dermed "hygge-sporhund. 
Yderligere har hele X-kuldet efter Moccas søster Molli og Audi lavet overbevisende hvalpetests og 1 han er nu under uddannelse til politihund. Begge forældredyr er DM fri = N/N.

- - -

Vi vil som altid bestræbe os på, at lave hvalpe, som vil være egnet til tjeneste- og/eller konkurrence-/træningsbrug. Som noget nyt vil vi fra V-kuldet i år DNA-teste hvalpene for Degenerativ Myelopati (DM) inden de flytter hjemmefra. Dette medmindre begge forældre i forvejen er testet fri.

Ved interesse er vi klar til at tage en snak i telefonen eller over en kop kaffe.


 

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·