Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Aktuelle- samt planlagte kuld

Smedebakkens Spritte (Sigge) PH-Kriminalklasse og DM-deltager 2018, er gået i løb, og er d. 13. marts parret med Sund Hund Enzo. Enzo er en spændende han, som er i PH-Vinderklassen, og som flere gange har deltaget i DM. Jeg har selv dømt ham, og er overbevist om hans potentiale.
Begge hunde er nye i avlsmæssig sammenhæng. De blev ved deres avlskåringer fremhævet som værende af ønskværdig middelstørrelse, og særligt fremhævet for deres temperament og brugsegenskaber.
Derfor forventes middelstore hvalpe med stort brugspotentiale via høj byttedrift, afballanceret drive og mental ballance. Begge kommer med fin HD-status og begge er DM-fri (Degenerativ Myelopati). Hvalpene vil ligge i Nordsjælland hos Sprittes (Sigges) ejer. Her er tale om blodlinier, som i generationer har bevist deres brugsmæssige værdi inden for både tjenestehunde, og sportshunde inden for både IPO og PH.. 

- - -

Vi planlægger flere kuld hvalpe i 2019. Vi vil som altid bestræbe os på, at lave hvalpe, som vil være egnet til tjeneste- og/eller konkurrence-/træningsbrug. Som noget nyt vil vi fra V-kuldet i år DNA-teste hvalpene for Degenerativ Myelopati (DM) inden de flytter hjemmefra. Dette medmindre begge forældre i forvejen er testet fri.
Yderligere vil vi tage DNA-prøve for afstamning. Det sidste er mest aktuelt ifm. avl., men vil også være en sikkerhed såfremt en hund bliver stjålet, og man mener at have fundet den igen hos "nogen".
Ved interesse er vi klar til at tage en snak i telefonen eller over en kop kaffe.


 

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·